Kapsalon

In ons kapsalon is het hele gezin welkom voor een frisse snit

Bij ons kapsalon in Steenokkerzeel is het hele gezin welkom. Moeders kunnen hier genieten van een ontspannen moment terwijl ze worden verzorgd, vaders verlaten onze salon met een perfecte look en kinderen worden omgetoverd tot een stoere jongen of een hippe meid. 

Onze salon biedt voor elk gezinslid de perfecte kapperservaring en zorgt ervoor dat iedereen er op zijn best uitziet. Of het nu gaat om ontspanning voor moeders, een verzorgde uitstraling voor vaders of een hippe look voor kinderen, bij ons is iedereen welkom en zorgen we voor een geweldige ervaring. 

Onze haarverzorgingen

Onze kapsters Sarah en Natasja zijn ervaren professionals die alle soorten haar onder controle hebben. Bij ons kapsalon kunt u terecht voor alle traditionele haarbehandelingen, zoals knippen, kleuren en stylen. Of u nu een verandering van stijl wilt of gewoon een opfrisbeurt nodig hebt, ons team staat voor u klaar om uw haar in topconditie te brengen. Met onze expertise en vaardigheden zorgen we ervoor dat u tevreden en met een stralende look onze salon verlaat. 

Een knipbeurt bij SaNa, een moment van ontspanning

Bij ons kapsalon streven we ernaar om uw afspraak zo ontspannen en comfortabel mogelijk te maken. U hoeft geen gehaast of gedoe te verwachten, u kunt bij ons rustig wachten en genieten van een hapje en een drankje. We bieden onze klanten graag een kopje koffie, thee, water of frisdrank aan om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken. Bij ons kunt u even ontsnappen aan de dagelijkse drukte en genieten van een moment voor uzelf. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden de deur uitgaat met een nieuw kapsel dat perfect bij u past. 

Wij werken enkel op afspraak

Onze kapperszaak ligt in de Tervuursesteenweg in Steenokkerzeel en is alle dagen open, behalve op zon- en maandag. Wij werken enkel op afspraak. U kan ons altijd telefonisch bereiken voor een afspraak.