In ons kapsalon is het hele gezin welkom voor een frisse snit

In ons kapsalon in Steenokkerzeel kan het hele gezin terecht. Mama’s vinden er een moment van rust en ontspanning, papa’s gaan piekfijn en verzorgd naar huis en kinderen veranderen in een stoere bink of een hippe meid.

Onze haarverzorgingen

Kapsters Sarah en Natasja zijn doorwinterde professionals die elk haartype kunnen temmen. U kunt in ons kapsalon terecht voor alle traditionele haarbehandelingen: knippen, kleuren, brushen,... Sarah neemt met plezier halflang en lang haar onder handen. Hebt u het liever wat specialer? Dan knipt Natasja zonder probleem een asymmetrische snit.

Een knipbeurt bij SaNa, een moment van ontspanning

Wij streven ernaar om uw afspraak bij de kapper zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Geen geloop of gedoe, bij ons kunt u rustig wachten bij een hapje en een drankje. Wij bieden onze klanten graag een koffie, thee, water of frisdrank aan. Nu nog een nieuw kapsel en u gaat tevreden naar huis.

Met of zonder afspraak

Onze kapperszaak ligt in de Tervuursesteenweg in Steenokkerzeel en is alle dagen open, behalve op zon- en maandag. Op dinsdag en woensdag bent u welkom zonder afspraak, op de andere dagen moet u een afspraak maken.