Met de juiste hair care zien uw haren er steeds glanzend en gezond uit

Uw haren er verzorgd laten uitzien stopt niet wanneer u de kapper verlaat. Zelf kunt u thuis ook actief uw haren verzorgen zodat ze er altijd op hun best uitzien. Hoe dit kan? Door te kiezen voor kwalitatieve haarproducten.

Uw haren verdienen de beste verzorging

Kapsalon SaNa is niet alleen uw favoriete kapsalon, maar ook de place to be voor hair care in Steenokkerzeel. Wij verkopen professionele verzorgingsproducten voor elk haartype.
De volgende merken zitten in ons assortiment en zijn verkrijgbaar in ons kapsalon in Steenokkerzeel:

  • Alcina
  • Pure Elements
  • Alpecin

Onze haarmerken: kwaliteit van de bovenste plank

  • Alcina biedt een uitgebreid assortiment hair care producten aan voor elk type verzorging. In het gamma vindt u producten voor de verzorging, kleuring of styling van uw haren. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en garanderen een excellent resultaat.
  • Pure Elements geeft aan uw haardos een zuivere en frisse toets. De natuurlijke producten zijn een combinatie van plant- en bloemextracten en essentiële oliën, gecombineerd met duurzame ingrediënten die wetenschappelijk onderbouwd zijn en een optimaal effect verzekeren.
  • Alpecin biedt op zijn beurt vooral producten aan die extra aandacht geven aan de hoofdhuid. In dit assortiment komen vooral mannen aan hun trekken, met herenshampoo voor een vollere haardos, of tegen haaruitval en anti-roos. 

Wij geven graag meer informatie

Bent u een leek in het kiezen van de juiste haarverzorgingsproducten? Sarah en Natasja geven u graag een duidelijke uitleg. Uiteraard gebruiken ze de producten zelf bij hun verschillende haarbehandelingen. Neem telefonisch contact op voor meer informatie over hair care.